15.06.23: ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ. ΑΣΠΑΙΤΕ – 4η Διαδικτυακή Συνάντηση

Το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ.) της ΑΣΠΑΙΤΕ διοργανώνει στις 15.06.23 στις 19:00 την 4η Διαδικτυακή Συνάντηση.

Τίτλος: «Το μοντέλο της αντεστραμμένης τάξης στην εξ αποστάσεως διδασκαλία κατά την CoViD-19. Η εφαρμογή της στο μάθημα «Τοπογραφία» στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ»

Εισηγητής: Βασίλειος Γ. Σιορίκης , μηχανικός Δομικών Έργων με εξειδίκευση στην περιβαλλοντική και οικολογική μηχανική, μέλος του εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών, υποψήφιος διδάκτωρ στο ΕΑΠ.

Τίτλος: «Σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις στη διδασκαλία τεχνολογικών μαθημάτων, εφαρμογή και αξιολόγηση στο Εργαστήριο Μηχανολογικού Σχεδιασμού και Στοιχείων Μηχανών – Machine Design Laboratory ( MADLAB ) της ΑΣΠΑΙΤΕ»

Εισηγητής: Παύλος Ζαλιμίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Μηχανολογικού Σχεδιασμού και Στοιχείων Μηχανών (Machine Design Laboratory – MADLAB).

Παρακολούθηση: Microsoft Teams

Σύνδεσμος: link