19.10.23 Κύκλος Μάθησης “Ενσωμάτωση ειδικών εργαλείων αξιολόγησης στη διδασκαλία”

Το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει Κύκλο Μάθησης με θέμα “Ενσωμάτωση  ειδικών εργαλείων αξιολόγησης στη διδασκαλία” την Πέμπτη 19/10 στις 15:00-16:00. Εισηγήτρια είναι η Υπεύθυνη Τηλεκπαίδευσης του Κέντρου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ΕΜΠ, κ. Άννα Μοσχά, ενώ συντονιστές είναι ο Αν. Κοσμήτορας της Σχολής Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών, κ. Σπύρος Παπαευθυμίου και ο Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, κ. Στάθης Συκάς. 

Η δράση απευθύνεται σε μέλη του διδακτικού προσωπικού του ΕΜΠ καθώς αφορά τους τρόπους αξιοποίησης των ειδικών λειτουργιών του Helios σχετικά με τη δημιουργία Εργαστηρίου Peer Review (Αξιολόγηση από Ομολόγους). 

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης είναι διαθέσιμος μέσω του Helios εδώ –> https://helios.ntua.gr/mod/bigbluebuttonbn/view.php?id=38369 καθώς και στο QR code. 

Η δράση θα καταγραφεί και η βιντεοσκόπηση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα, στο πεδίο Υλικό και στο κανάλι του ΚΕΔΙΜΑ ΕΜΠ στο Youtube. 

Θα χαρούμε για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη δράση!