14.02.2024 ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – “Βασική χρήση του MS TEAMS και του MS Forms στις εξετάσεις εξ αποστάσεως”

Στο πλαίσιο υποβοήθησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει workshop με τίτλο: “Βασική χρήση του MS TEAMS και του MS Forms στις εξετάσεις εξ αποστάσεως”

Στόχος του workshop είναι η εξοικείωση με τη χρήση των πλατφορμών MS Teams και MS Forms και η εξερεύνηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν στις εξετάσεις εξ αποστάσεως. Κατά τη διάρκεια του workshop, θα δοθεί η δυνατότητα συζήτησης πρακτικών προσεγγίσεων, η ανταλλαγή ιδεών και η απάντηση ερωτήσεων που μπορεί να προκύψουν.

Το workshop, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, συμβασιούχους διδάσκοντες).

Στο αποθετήριο του ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ, μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τον «Οδηγό Εξ Αποστάσεως Εξεταστικής με Χρήση του MS Teams και MS Forms», ο οποίος δημιουργήθηκε, αλλά και συμπληρώθηκε, κατόπιν ανατροφοδότησης σε συνέχεια του αντίστοιχου workshop, το οποίο διοργανώθηκε από το ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ Π.Θ. και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Σύνδεσμος παρακολούθησης workshop: https://bit.ly/3OAMhPg