24.09.2024 ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ. Ιονίου Πανεπιστημίου – Ψηφιακές Δεξιότητες Κοινοτήτων Μάθησης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας & Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου προσκαλεί το κοινό στην τέταρτη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “Ψηφιακές Δεξιότητες Κοινοτήτων Μάθησης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24/09/2024 και ώρα 12:30 μ.μ.

Η διαδικτυακή ημερίδα απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα μέλη του διδακτικού προσωπικού τόσο του Ιονίου Πανεπιστημίου όσο και των λοιπών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, καθώς και στους φοιτητές, τις φοιτήτριες και το ευρύτερο κοινό.

Την ημερίδα θα χαιρετίσει ο κ. Κώστας Αγγελάκος (Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Φοιτητικής Μέριμνας, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Καθηγητής Τμήματος Ιστορίας Ιονίου Πανεπιστημίου).

Τίτλοι εισηγήσεων:
– Αικατερίνη Καμπάση (Καθηγήτρια, Τμήμα Περιβάλλοντος, Ιόνιο Πανεπιστήμιο) – ” Ψηφιακές Κοινότητες Μάθησης στο ΚΕΔΙΜΑ Ιονίου Πανεπιστημίου”
– Διονύσιος Κουλουγλιώτης (Καθηγητής, Τμήμα Περιβάλλοντος, Ιόνιο Πανεπιστήμιο) – “Ψηφιακές Δεξιότητες Κοινοτήτων Μάθησης: Παρουσίαση ερευνητικών αποτελεσμάτων”

Για να εισέλθετε στη διαδικτυακή ημερίδα, παρακαλούμε πολύ χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:
 
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 918 0350 1974
Passcode: 979632

Η διαδικτυακή ημερίδα θα καταγραφεί και το ψηφιακό υλικό ενδέχεται να προβληθεί στην ιστοσελίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου και του ΚΕΔΙΜΑ και να δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν. Για την πολιτική ασφαλείας του Ιονίου Πανεπιστημίου μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας χρήση του ακόλουθου συνδέσμου: https://gdpr.ionio.gr/